Agencia de Comunicació, Esdeveniments i Protocol

1/4

MANATÍS

L' art de saber escoltar

"Pocs animals arreu del món disposen de la capacitat auditiva d'un manatí ni dels seus recursos per a comunicar-se."

 

Manatís és una agència de comunicació, esdeveniments i protocol amb una alta capacitat auditiva per a entendre el que la societat necessita, convertint els reptes d'aquesta nova era en oportunitats per a construir un món millor.

 

Situem el client al centre de la comunicació i fem un pas més enllà sortint de la zona de confort, aplicant les més avançades tècniques de Màrqueting, Branding i Relacions Públiques.

Serveis

DSC_0515.JPG
FAIR  _0337.jpg
9.jpg

Treballs  anteriors

 Clients que ja han confiat en nosaltres

Testimonis

"Hem organizat el nostre congres anual dues vegades i mai hem dubtat en contractar a Manatís. Estem molt satisfets de l’ajuda durant l’organització de l’esdeveniment ja que, gràcies a la seva dedicació i esforç, els nostres esdeveniments han estat un èxit. Per a ells no és cap problema que hagin d'organitzar simultàniament un programa per als nostres membres i un altre  per als nostres fabricants. Sempre es preocupen per oferir la millor experiència als nostres convidats i ens sorprenen amb la seva creativitat."

Hans Hanegreefs
Executive Vice President

EPTDA

“Teníem un gran repte: crear per primera vegada una convenció científica (no podíem permetre'ns el luxe d'equivocar-nos)  i així  reforçar la nostra imatge corporativa. Per aquest motiu, vam decidim confiar la gestió i la creació de l'esdeveniment a professionals de la comunicació del sector sanitari com ho són l'equip de Manatís. El resultat va ser excel·lent! Vam obtenir resultats molt positius en l'avaluació posterior dels participants.”

Victor Vallès
General Manager

VESISMIN

Albert Bosch
Export Manager

RAMÓN CLEMENTE

“La consultoria de comunicació Manatís ens ha ajudat a posicionar-nos més enllà d'una empresa purament industrial, desenvolupant una imatge corporativa amb un disseny més relacionat amb el nostre sector, la perfumeria i  la cosmètica. Això ens ha donat una millor projecció internacional i també posició en el mercat.”

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Manatís dirigeix estratègicament i comercialment un grup d'empreses interrelacionades amb professionals de més de 10 anys d'experiència en el mercat de la comunicació i el protocol.

 

Ens trobem davant una societat de coworking, molt més connectada, no tan sols pels avanços de la tecnologia, sinó per la nova visió de treballar i la forma d'interactuar. 

 

En definitiva, construir un coneixement comú el qual es pugui utilitzar globalment i de forma més efectiva per a les empreses i institucions que volen treballar amb nosaltres.

cluster-communication-specialists

931 135 821  - 607 779 535

info@manatis.es

Roger de Llúria 110, 5º 1ra

08037 Barcelona (Barcelona)

SEGELL_MEMBRE_B+S_COLOR.PNG