Meetings, Incentives, Conventions & Events

MICE

Manatís posseeix reconeixement global com a consultoria d'esdeveniments i organitzadora de reunions, incentius i convencions.

 

Amb més de 25 anys d'experiència, hem establert aliances amb moltes companyies al voltant de tothom, per a garantir que els seus clients gaudeixin de les experiències més memorables i gratificadores.

cajaicono01.png

Organitzem i gestionem el transport i la logística per a trobar l'allotjament adequat a les seves necessitats.

Transport i allotjament
cajaicono05.png

 

Tenim una varietat de emocionants activitats per treballar en equip com Street Fuita, Tallers de cuina, Paintball o Green Hat Challenge, entre altres.

Activitats culturals
cajaicono02.png

L'entorn, les vistes, els sons i la manera d'interacció estan acuradament dissenyats per a crear una experiència multisensorial.

Disseny
cajaicono06.png

 

 L'ajudarem a trobar l'espai perfecte d'acord amb el lloc i el tipus de reunió que desitgi.

Espais
cajaicono03.png

Tenim una extensa xarxa de proveïdors locals necessaris per a planificar cada part del seu programa.

Organització 
cajaicono07.png

 

Dissenyarem un programa social perquè el seu esdeveniment sigui realment únic. Treballem per a assegurar els programes d'esdeveniments més creatius.

Esdeveniments temàtics
cajaicono04.png

Satisfem totes les neccessitats per a l'organització de reunions, conferències i congressos  per a una àmplia varietat d'associacions.

 Gestió
cajaicono08.png

 

Podem proporcionar  personal per a les reunions i esdeveniments amb els seus clients des d'hostesses, traductors guies, actors, fins a l'equip visual.

Staff