Buscar

Aportant valor a client a través de la producció audiovisual de qualitat

Actualizado: 20 de jul de 2020

El màrqueting multimèdia s'ha convertit en una de les principals eines per millorar la notorietat de la marca, augmentar el compromís amb els clients i millorar el feedback. Actualment estem en temps de xarxes socials i plataformes audiovisuals on el material audiovisual suposa ja el 70% de tot el contingut de la xarxa, cosa que les marques i empreses no haurien de passar per alt.


Manatís, una empresa de comunicació en constant recerca de noves vies de posicionament i expansió, ha trobat en el vídeo màrqueting i la narrativa multimèdia la perfecta oportunitat per millorar la comunicació i oferir un servei més actualitzat als seus clients. Amb una bona planificació de comunicació i de contingut basat en els objectius de la companyia s'aconsegueix portar valor i posicionament a l'empresa.Des Manatís vam gravar en 360 amb estereoscopi en dos grans recintes firals, a Madrid i Barcelona en diferents estands de diferents empreses per demostrar totes les seves avantatges amb els tècnics de la productora Produktia. Els avantatges d'aquest tipus de comunicació són infinites. Se li ofereix a l'consumidor un contingut fàcil d'utilitzar que genera una major retenció de l'missatge i de l'engagement, ja que en un minut de vídeo es mostra molt més que en un article de 2.000 paraules. L'augment de la retenció de l'audiència amb la utilització d'aquest tipus d'eines a les pàgines web, ajuda millorant el posicionament de l'SEO. A aquest tipus d'avantatges, que ja de per si genera el vídeo màrqueting, Manatís ha volgut anar més enllà amb el 3D, utilitzant vídeos de realitat augmentada (AR) i realitat virtual (VR). Una eina que proporciona la possibilitat de mostrar el funcionament del producte i interactuar amb ell com en una realitat, aportant molta més notorietat amb una explicació més clara del producte, configurant tot un procés i fent-ho funcionar. El vídeo màrqueting utilitzat d'una manera acceptada pot arribar a ser molt important per a les companyies perquè generi credibilitat, confiança i permet explorar a el màxim li creativitat, innovació i versatilitat.


Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del CorreuElectrònic comunicacionmanatis.es o a el telèfon 93113582

2 vistas0 comentarios