Buscar

CINC RECONEGUTS XEFS PROTAGONITZEN EL DEBAT SOBRE PROTOCOL GASTRONÒMIC

Manatís va organitzar per cinquena vegada els Debats de Protocol d'Empresa, de l'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals, en què es van debatre apassionadament les pràctiques protocol·làries del món gastronòmic.

El debat va tenir lloc el 14 de juliol de 2015 a l'Auditori de Gas Natural Fenosa de Barcelona. Els seus grans protagonistes van ser Oriol Castro, posseïdor d'una estrella Michelin i cap de cuina del flamant Bulli durant més de divuit anys, actualment copropietari del restaurant Disfrutar; Xavier Franco, xef i soci fundador del restaurant Saüc, amb una estrella Michelin; Òscar Piedra, xef del restaurant Ospi; Jordi Pujol, campió d'Espanya de pastisseria i sisè millor pastisser artesà del món, i Òscar Teixidó, mestre pastisser i cap de cuina de l'escola CETT.


Els xefs van posar en comú experiències viscudes i, opinions de gran rellevància que cal tenir en compte en un sector que es troba en ple creixement. Van assistir a la D’ Esquerra a dreta: Oriol Castro, Xavier Franco, Òscar Piedra, Jordi Pujol trobada al voltant de y Òscar Teixidó.

140 persones, entre les quals destacaven els socis d'ACPRI i professionals de la comunicació i el protocol.

El creixent interès dels mitjans per la gastronomia i les arts culinàries ha causat impacte en la societat i ha dotat, els cuiners i els restaurants d'un major prestigi, la qual necessitat de tenir en compte el protocol a l'hora de saber què servir, com, on i quan servir-ho. En aquest debat es va evidenciar la necessitat de professionals del protocol de crear una normativa conjunta.

MANATÍS va saber captar la tendència actual i ajudarà a desenvolupar per a la professió noves estratègies i actuacions amb l'elaboració del manual de protocol gastronòmic que presentarà el proper mes de març del 2016.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicación@manatis.es o el telèfon 93 113 58 21.

4 vistas0 comentarios

© Copyright 2020 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís

 AVISO LEGAL| política de protección de datos