Buscar

Commemoració de la unió entre líders

Manatís va organitzar a Barcelona la commemoració de la feina sorgit d'una relació entre dos grans líders industrials: Freudenberg-Ximrit i EPIDOR. Freudenberg-Ximrit és el grup industrial més extens d'Europa, amb presència a 60 països i més de 160 anys de dedicació i EPIDOR és un grup industrial líder al sector d'estanqueïtat.


En un grup d'empreses d'alt nivell, és importantíssim dur a terme activitats de comunicació que donin valor i reforcin encara més aquesta unió, com les que va oferir Manatís, que es va encarregar de la completa organització, des dels trasllats, a l'allotjament dels assistents en un lloc destacat de la ciutat.


La trobada va tenir una durada de 3 dies, des del 29 de juny fins l'1 de juliol de 2015 i va destacar pel networking i les noves experiències. Manatís crea experiències pensades per contribuir a aquests objectius en cadascuna de les seves accions i fa possible espais de trobada perquè els assistents es sentin confortables com "a casa", facilitant les relacions professionals. En empreses líders on la innovació i el networking són protagonistes per aconseguir i mantenir el lideratge tecnològic, és importantíssim mantenir una comunicació entre col·laboradors internacionals, en la qual es transmeten els valors corporatius cap als empleats ia més serveixi per millorar les relacions entre aquests.


La trobada va tenir un sopar de benvinguda que es va desenvolupar en un bar de tapes al centre de Barcelona, ​​dondese va gaudir d'un menú personalitzat i molt creatiu per a l'ocasió. En el moment de la cloenda de la trobada, es va fer el lliurament de commemoracions, que es van dur a terme en un lloc privilegiat de barri de Sant Gervasi, des del qual es podia gaudir d'una impressionant vista panoràmica de la ciutat de Barcelona es converteix en un lloc màgic per als assistents. Es va dotar de significat i valor a la celebració amb el desenvolupament de detalls, on Manatís destaca per la seva protocol i comunicació personalitzada en l'organització de commemoracions.


Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic de comunicacion@manatis.es o a el telèfon 93 113 58 21.

0 vistas0 comentarios