Buscar
  • 2

COMMEMORACIÓ DE LA UNIÓ ENTRE LÍDERS

Actualizado: 7 de jun de 2018

Manatís va organitzar a Barcelona la commemoració del treball sorgit d'una relació entre dos grans líders industrials: Freudenberg-SIMRIT i EPIDOR. Freudenberg-SIMRIT és el grup industrial més extens d'Europa, amb presència en 60 països i més de 160 anys de dedicació, i EPIDOR és un grup industrial líder en el sector d'estanquiïtat.

En un grup d'empreses d'alt nivell, és importantíssim dur a terme activitats de comunicació dotades de valor i que reforcin encara més aquesta unió, com les que va oferir Manatís, que es va encarregar de tota l’organització, des dels trasllats fins a l'allotjament dels assistents en un lloc destacat de la ciutat. La trobada va tenir una durada de tres dies, del 29 de juny a l'1 de juliol de 2015, i va destacar pel networking i les noves experiències.


foto dels asistents, Created by Manatís

Manatís crea experiències pensades per contribuir a aquests objectius en cadascuna de les seves accions i fa possible espais de trobada perquè els assistents se sentin com "a casa", tot facilitant les relacions professionals.


En el cas d’empreses líders en què la innovació i el networking són protagonistes per aconseguir i mantenir el lideratge tecnològic, és importantíssim mantenir la comunicació entre col·laboradors internacionals, amb la qual es transmeten els valors corporatius als empleats i es milloren les seves relacions. La trobada va tenir un sopar de benvinguda, que es va fer en un bar de tapes del centre de Barcelona, on es va gaudir d'un menú personalitzat i molt creatiu per a l'ocasió.


En el moment de la clausura de la trobada, es va fer el lliurament de commemoracions en un lloc privilegiat del barri de Sant Gervasi, des del qual es podia gaudir d'una impressionant vista panoràmica de la ciutat de Barcelona, lloc que es va convertir en màgic per als assistents. La celebració es va omplir de significat i valor gràcies a una sèrie de detalls, ja que Manatís destaca pel seu protocol i per la comunicació personalitzada en l'organització de commemoracions.


Per a més informació poden dirigir-se a Jaqueline Ruiz a través del telèfon 93 113 58 21 o el correu: comunicació@manatis.es.

agencia de comunicación y protocolo
 Tlf. 931 135 821  
© Copyright 2017 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís