Buscar

Conferència sobre protocol empresarial a l’INS. EHTB


La breu conferència sobre protocol empresarial i com s’ha d’actuar, desenvolupada per la professional Sra. Jacqueline Ruiz, directora general de Manatís i membre de la junta de govern de professionals de protocol ACPRI, va tenir un resultat gratificant a l’INS EHTB, on es va destacar com el protocol empresarial ajuda a facilitar les relacions entre les persones.


Principalment es va parlar que, actualment, qui marca la diferència entre l’èxit i el fracàs és el saber fer i el saber estar; és molt més important aprendre les eines que ens ajuden a saber com comportar-se tant a nivell personal, social, com a l’empresarial.


En un esdeveniment, si tenim present com s’organitza i com comportar-nos, tan sols ens quedarà conèixer la finalitat d’aquest, és a dir, els objectius que volem aconseguir i la seva raó de ser que, al cap i a la fi, és l’essència de la creació d’un esdeveniment.


Malauradament, el poc temps va deixar temes per parlar, però, desinteressadament, la Sra. Jacqueline Ruiz es va oferir a mantenir altres conferències si fossin necessàries.


No obstant, per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb ella a través del correu comunicación@manatis.com o a la seva pàgina web www.manatis.es

5 vistas0 comentarios