Buscar

Construint i mantenint relacions entre professionals

Si definim el networking com a construcció i manteniment de relacions entre professionals, creant sinèrgies per a un fi empresarial, que millor exemple ha estat la realització de la Convenció Anual de l'EUSGA.


Aquest any, l'empresa amfitriona de la convenció va ser Epidor Seals & Rubber Technology, empresa líder en el sector de l'estanquitat. El seu desenvolupament en tot moment va ser enfocat a la construcció i manteniment de sinergies entre tots els països assistents, tant d'Europa com dels Estats Units i l'Índia. Van ser tres dies d'idees i activitats intenses però discernides, en què els assistents van poder observar els processos de fabricació de les marques de l'empresa amfitriona i tota la seva xarxa de logística, a més van tenir l'oportunitat de mostrar els seus productes i enllaçar relacions laborals entre els diferents membres, creant-se un ambient molt motivador i participatiu, fins al punt que tots es van apuntar a conèixer les meravelles de Barcelona, ​​visitant destacats llocs com la platja Nova de Mar Bella, els Encants, l'espigó de Bac de Roda o el port. El final de l'congrés es va realitzar en un restaurant de la costa barcelonina on hi va haver importants degustacions i experiències tradicionals com beure en un porró, que encara més potencio les sinergies entre els assistents. La dinamització de la comunicació que desenvolupem crea sinergies beneficioses. Bravo Eusga per creure en els nostres mètodes!

Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicación@manatis.es o a el telèfon 931.135.821.

1 vista0 comentarios