Buscar

Convenció EUSGA, Graz 2018

Actualizado: 10 de jun de 2020

Després de mesos de treball i organització hem pogut tirar endavant la convenció internacional d'EUSGA. A Graz (Àustria), el passat mes de maig.

CEO Dmy, Jaqueline ruiz CEO de Manatís y Urs Müller, President d' EUSGA


Manatís va ser l'encarregada de gestionar, organitzar i dirigir la convenció. En la convenció hi ha hagut una àmplia participació d'industrial, tant pels líders en distribució d'elevat nivell de professionalitat com EPIDOR‎ així com distingits fabricants com DMH. És un honor i sort poder tenir clients d'aquests atributs, perquè ens hem especialitzat en un treball que com diem en les nostres xerrades a la universitat (EAE i Ostelea) als futurs professionals "no hi ha marxa enrere" i per tant, tot ha d'estar perfectament controlat i gestionat.Eusga és una entitat internacional composta per professionals que no solament destaquen pel seu treball, sinó també amb la seva calidesa humana, dels qui s'ha rebut numerables agraïments i l'hi han agraït públicament en un dels sopars.


Manatís va poder articular la seva professionalitat, creativitat i especialitat en l'àmbit de l'organització i gestió d'esdeveniments, qualitats i capacitats que van ser reconegudes públicament a la seva directora general Jacqueline Ruiz, on se li va agrair la tasca realitzada davant tots els membres de l'entitat. El reconeixement va ser lliurat pel Sr. Urs Müller president de l'associació internacional EUSGA i Director de Vendes internacionals i tecnològica, així com membre de la junta executiva de Kubo Tech Ges. M.b.H.Des de Manatís també volem agrair a totes les persones que han col·laborat perquè aquesta convenció fos possible i sobretot per la confiança i oportunitat que ens ha donat EUSGA para poder controlat i gestionar aquesta important convenció i per poder treballar en alguna cosa que ens agrada, ens apassiona i per la qual donem un servei. És i serà un plaure tornar a treballar per EUSGA en la convenció del 2019 a Suïssa, amb dita estimable reconeixement, no ens queda res més que el desig que ser millors cada dia i anar a buscar no solament el 10 sinó el 12. Gràcies EUSGA!!!Ürs Muller, President d'Eusga junt a Jacqueline Ruiz, CEO de Manatís

5 vistas0 comentarios

© Copyright 2020 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís

 AVISO LEGAL| política de protección de datos