Buscar

El futur és ara

Actualizado: 9 de jun de 2020

Tota empresa amb recorregut i història acostuma a realitzar un acte de commemoració per celebrar els èxits i reptes aconseguits any rere any. Manatís ha realitzat un acte dinàmic i conceptual per integrar, a través d’una estratègia motivacional, a tots els empleats de les diferents entitats del grup, els quals no es coneixen o pocs cops es relacionen fora del seu entorn de treball diari. D’aquesta manera, es va ajudar a transmetre un lema que englobés la companyia.


Des de l’agència es va construir una idea que representa tota una estratègia creativa de comunicació. A més a més, es va planificar de forma exhaustiva el protocol i la seva respectiva organització, sempre amb la finalitat de crear un ambient de pertinença al grup i de confiança cap al grup empresarial.


Es van utilitzar elements multimèdia i vídeo, es van realitzar espectacles i inclús es va aplicar la tècnica de Team Building a tots els assistents, els quals van participar de forma activa. A més a més es realitzaren visites guiades a la central del grup per mostrar en primera persona la feina diària. Com a conseqüència, es va aconseguir realitzar un esdeveniment eficaç amb la selecció adequada d’elements comunicatius i motivant a la participació als membres assistents a l’esdeveniment.

Membres assistents


Si s’aconsegueix l’objectiu desitjat i una satisfacció per ambdues parts, que habitualment dins el món professional es defineix en anglès com a “Win to Win”, estem davant d’una professionalitat que s’obté amb honestedat i bona feina.


Per més informació posis en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicacion@manatis.es o al telèfon 931135821

3 vistas0 comentarios

© Copyright 2020 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís

 AVISO LEGAL| política de protección de datos