Buscar

El protocol de grans lobbies del món ambiental

Actualizado: 9 de jun de 2020

Manatís, amb la presència de la seva directora general Jacqueline Ruiz C., va crear i desenvolupar el protocol de la primera trobada de SwitchMedConnect, una iniciativa creada per la Unió Europea, amb l'objectiu de connectar i donar suport a les persones interessades en un Mediterrani més saludable, a través d’innovacions socials i ecològiques. A la trobada, que va tenir lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), hi van assistir alts càrrecs polítics internacionals. Jacqueline Ruiz va intentar en tot moment donar valor i presència a les autoritats assistents i als 400 líders del sector de la innovació ecològica i social de 16 països del Mediterrani.

D’esquerra a dreta: Enrique de Villamore (responsable del Centre d’Activitat Regional per al Consum i Producció Sostenible), Josep EnricLlebot (secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya), Guillermina Yanguas (directora general de Qualitat i Avaluació Ambiental i Medi Natural del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente), Eva Herrera (comissionada d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona), Habib El-Habr (coordinador adjunt del programa ambiental de les Nacions Unides), Stephan Sicars (director de Medi Ambient de les Nacions Unides) i Nicola Di Pietrantonio (directora general de Desenvolupament i Cooperació de les Nacions Unides).

El congrés va tenir una obertura de nivell, amb entitats nacionals i internacionals de màxima representació, com el Ministeri de Medi Ambient, amb la presència de la Sra. Guillermina Yanguas i el secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Enric Llebot, a més de la participació de les Nacions Unides, amb el Sr. Stephan Sicars, director de Medi Ambient. Tot això promogut pel Sr. Enrique de Villamore, responsable del Centre d'Activitat Regional per al Consum i Producció Sostenible i encarregat del desenvolupament i l’estructura del congrés. L'assistència de personalitats de diversos països del Mediterrani requereix l’experiència i la professionalitat d'una agència especialitzada en protocol com Manatís. Aquest protocol, no tan sols es va gestionar en l'obertura, sinó que també es va treballar en sessions d'alt nivell amb la presència d'autoritats de ministeris de Jordània, Algèria, Egipte, Israel, Líban, Líbia, Marroc, Palestina i Tunísia. Com a Imatge d’una de les activitats exteriors del congrés. tancament de la trobada, el Sr. Enrique de Villamore va convidar els assistents a gaudir d'una desfilada de moda ecològica i un suculent càtering. L'equip de Manatís sempre gaudeix amb els esdeveniments internacionals i procura en totes les ocasions crear un clima d'acords i networking per a objectius d'interès mundial. Com a agència de comunicació i dinamització social i cultural, Manatís s'identifica amb aquest tipus d'iniciatives que promouen la cultura, la innovació, el progrés i el medi ambient. Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicación@manatis.es o del telèfon 93 113 58 21.

4 vistas0 comentarios

© Copyright 2020 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís

 AVISO LEGAL| política de protección de datos