Buscar

El sector de la cosmètica industrial es vesteix de moda

Actualizado: 9 de jun de 2020

La identitat corporativa visual no és només un conjunt de colors i logotips, és tot allò que ens aporta una marca, una sèrie de trets que defineixen la personalitat d'un negoci.

Manatís ha desenvolupat diverses línies de disseny amb un fabricant de flascons de perfum. En la realització d'aquest projecte s'ha fet una adaptació econòmica per a diverses fires de Mònaco, París, Dubai i Nova York, ajudant a definir en cada període el posicionament de la marca i el seu atribut diferenciador.

Disseny de stand per fires internacionals.

L'objectiu principal de la nostra empresa de comunicació va ser actualitzar i donar visibilitat a la marca, deixant enrere la visió més industrial i construir una imatge corporativa més propera al seu sector, la perfumeria i la cosmètica, però sempre tenint com a referència els seus valors: innovació , lideratge i modernitat.

Per a Manatís vestir a un client és actualitzar la seva imatge, crear un estil que s’aproximi als seus públics d’interès, introduir-nos en el món de la cosmètica, per destacar no només per la tasca, en un món tan competitiu on la diferència facilita la venda, sinó pel seu caràcter i imatge.

Per més informació, poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicacion@manatis.es o al telèfon 931135821

3 vistas0 comentarios

© Copyright 2020 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís

 AVISO LEGAL| política de protección de datos