Buscar

El sector industrial es vesteix a la moda

El nostre treball per Tormetal va consistir en un canvi d'imatge corporativa visual, sense deixar de banda que és una empresa líder en el sector de les fixacions metàl·liques, pertanyent a l'reconegut grup empresarial EPI Industries.


L'objectiu era molt clar, segons deia el seu director general, "volem ser el proveïdor preferit per la nostra disponibilitat i fiabilitat de l'productes, per la nostra eficiència i per la personalització de la gestió de les fixacions dels nostres clients" i per a això considerem que hem modificar les percepcions dels clients amb un canvi d'imatge, un factor clau a l'hora de decidir la compra. El nostre treball s'inicia amb definir el posicionament de la marca i el seu atribut diferenciador, per això vam realitzar formularis d'investigació i com a conseqüència vam iniciar el canvi modificant el color corporatiu, perquè el color és un factor clau a l'hora d'implementar estratègies de branding que resultin efectives i complementin la força dels elements com el naming o el missatge de marca. Amb aquesta nova imatge més moderna, potencia encara més la seva xarxa logística actualitzada amb última tecnologia de mercat. Hem modificat tot el material d'oficina com el paper de carta, sobres, targetes de visita, factures, albarans, etiquetes, bolígrafs corporatius i lanyards; el material d'el magatzem com les diferents caixes de cartró, la personalització de el precinte d'embalatge i es va dotar d'una imatge pròpia a sistema logístic de SRS (Servei de Reposició de Stock); i també hem produït regals originals i pràctics corporatius per als seus clients i el personal intern. A poc a poc hem anat augmentant els impactes visuals de la nova imatge arribant fins i tot a crear la retolació de l'magatzem, de la flota de transport, i de la roba de el personal de magatzem, en definitiva, de tots aquells elements de forma efectiva, una comunicació corporativa 360ª. Per Manatís vestir un client és actualitzar la seva imatge, crear un estil que s'aproximi als seus públics d'interès, endinsar-nos al món de la moda industrial, perquè destaquin no únicament pel seu servei en un món tan competitiu on la diferència facilita la venda. Molta sort Tormetal!

Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicación@manatis.es o a el telèfon 931.135.821.

1 vista0 comentarios