Buscar

El sector industrial francès confia en Manatís per organitzar el seu aniversari a Barcelona

Groupe Fair, és el fruit de la unió de diferents empresaris de sector industrial francès. Aquest 2019, compleixen 25 anys i volien celebrar-los a la bonica ciutat de Barcelona. Fair buscava a una agència experta en turisme MICE, amb experiència treballant per a empreses de el sector industrial i amb coneixement de francès. Per això, no és d'estranyar que Groupe Fair decidís treballar amb Manatís.


Després de planejar durant més de 4 mesos l'organització de l'esdeveniment per al dia 16,17 i 18 d'octubre, hi va haver un contratemps: La resolució de judici de "El Procés" va commocionar Barcelona donant resultat a innombrables manifestacions i talls de carrers i la convocació d'una vaga general per al dia 18 d'octubre, dia en què els assistents havien d'anar a l'aeroport per agafar els seus vols de tornada.


Gràcies a la tota la feina darrere de la planificació d'un esdeveniment, Manatís va ser capaç de realitzar les activitats plantejades per a la convenció, entre elles, realitzar un taller de mojito en una goleta i sopar a Montjuïc, cosa que implicava creuar Barcelona. A més, de vetllar pel desenvolupament positiu de les jornades, va aconseguir que ningú perdés el seu vol de tornada a casa.

En definitiva, Manatís va aconseguir que Groupe Fair pogués celebrar els seus 25 anys com havia imaginat, i el més important en els esdeveniments; que tot i els contratemps s'arribarà a temps.


Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic de comunicación@manatis.es o a el telèfon 93 113 58 21

5 vistas0 comentarios