Buscar

El xef Oriol Castro, ambaixador d'honor en la celebració del 25è aniversari de Manatís

El passat dijous 20 de febrer, la consultoria Manatís, especialitzada en comunicació i protocol, va celebrar el seu 25è aniversari amb una taula de debat que va comptar amb la participació del xef Oriol Castro, del consultor i formador digital Lluís Soldevila, i de la periodista cultural Natàlia Costa.

L'esdeveniment, que va ser albergat per escola de dibuix, pintura i escultura Barcelona Academy of Arts, va tenir com a principals atractius -a més del debat- una exposició en realitat virtual dels projectes més destacats de Manatís; així com una mostra de l'obra del pintor barceloní Jordi Alama, fundador de l'escola. Durant el debat, Oriol Castro, va explicar que, segons ell, "cal desenvolupar un mètode i una tècnica abans d'alliberar la creativitat", i que en qualsevol forma d'expressió creativa ha d'aparèixer el factor sorpresa, no només cap a l'exterior sinó des de l'interior: "el primer que ha de sorprendre davant d'un nou plat sóc jo, si no m'emociono, no val".

En aquesta mateixa línia, el consultor i formador Lluís Soldevila, especialitzat en la transformació digital de les companyies, ha coincidit que per a ell, "qualsevol forma d'expressar idees ha de passar aplicant una metodologia", i que és en el terreny tecnològic on més es necessiten noves formes de pensament per extreure idees innovadores que diferenciïn a una organització de la seva competència. D'altra banda, la periodista Natalia Costa de Cultura d'Europa Press, va fer èmfasi en l'habilitat que han de tenir els periodistes culturals per detectar quins són aquells temes que susciten un veritable interès en l'opinió pública; així com saber transportar cap al lector una sèrie de relats sobre el que està passant en l'actualitat. Per a la fundadora de Manatís, Jacqueline Ruiz, unificar sectors tan aparentment diferents com la gastronomia, la tecnologia, l'art i la comunicació era la forma idònia d'homenatjar l'essència de la companyia: "des Manatís sempre hem cregut que era imprescindible atorgar un valor primordial a les idees i en la manera en com les expressem, sense importar el camp professional a què pertanyin. "


D'esquerra a dreta: Jacqueline Ruiz, Oriol Castro, Natàlia Costa i Lluís Soldevila

1 vista0 comentarios