Buscar

Exclusiu congrés internacional que fidelitza un bon treball

Actualizado: 9 de jun de 2020

Hem creat amb gran orgull la convenció internacional de la EPTDA, una de les majors organitzacions de distribuïdors i fabricants de productes de transmissió de potència i de control de moviment a Europa, Orient Mitjà i Àfrica.


L’esmentada trobada va celebrar-se per segon cop a Barcelona, entre els passats 23 i 25 de setembre de 2015. Es va transmetre a Manatís que la repetició va ser deguda a l’efecte que es va crear a la primera edició, pel seu estil innovador i organitzatiu, de manera que va suposar un referent per a les següents edicions a altres ciutats d’Europa, segons informen alguns membres de la entitat.


En aquesta 2ª edició a Barcelona van Intervenció d’un dels ponents del congrés. La participar prop de 450 delegats i invitats de 30 països diferents, arribant a tancar un prestigiós hotel.


Manatís va ser responsable de l'organització de persones i espais, incloent l'atenció als assistents i als VIPS, la creació d'estructures de llum i so i la coordinació amb el comitè directiu per a qualsevol necessitat del moment.

Un congrés en el qual Manatís es va marcar un nou repte: coordinar en un mateix dia i moment 4 esdeveniments privats de fabricants, cadascun d'ells amb una personalitat única i diferenciada per a cada empresa, en els quals es van incloure espectacles, regals, decoració i transport tradicional o original, com els carruatges de cavalls. Esdeveniments únics que van permetre reforçar i/o mantenir entre fabricants i distribuïdors de manera natural i eficient.

En el desenvolupament del Social Program, Manatís pretenia donar coneixement de la cultura del país i transmetre-la mitjançant activitats lúdiques, potenciant les relacions i fent sentir experiències úniques als seus integrants. Aquest bon ambient va deixar moments inoblidables com la participació dels assistents en la creació d’una

torre humana (Castell) de la Un dels grans moments del congrés, la creació de la torre humana (Castellet). Sagrada Família.

Finalment, tot es va culminar amb el sopar de gala, celebrat en un lloc emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Manatís, sempre amb la seva filosofia d'ajudar als demés, va realitzar una donació a una entitat no lucrativa especialitzada en exclusió social, posant així punt final a una convenció marcada pel Networking i les experiències enriquidores, tant professionals com personals, per a cadascun dels assistents.


Manatís va rebre un agraïment directe i constant per part de molts conferenciants i ponents, així com dels participants a les activitats organitzades del social program i els sopars de benvinguda i de gala tant d’empreses com de distribuïdors, quin millor anàlisi de resultats per una agència de comunicació i protocol.


Per més informació posi’s en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic de comunicación@manatis.es o al telèfon 93 113 58 21.

2 vistas0 comentarios

© Copyright 2020 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís

 AVISO LEGAL| política de protección de datos