Buscar

Jacqueline Ruiz va publicar un article a la secció Influencers MICE de la revista Travel Manager

El passat 30 d'abril, Jacqueline Ruiz, CEO de l'agència de comunicació i protocol Manatís, va ser l'experta triada per a la secció Influencers MICE de la revista Travel Manager.


Travel Manager és una revista professional de viatges de negoci centrada en la publicació de continguts per a empresaris i alts càrrecs que viatgen amb freqüència. Actualment, Travel Manager és la publicació especialitzada líder mundial en parla hispana per a gestors de viatges i reunions d'empresa. Aquesta revista presenta una popular secció anomenada Influencers MICE, un apartat dedicat a compartir el coneixement de professionals de la indústria MICE (Meetings, Incentives, Congress & Events) i aquest cop, l'article de Jacqueline Ruiz va ser el protagonista.


D'aquesta manera, Jacquelin va desvetllar en l'article titulat "La Necessitat de Trobades Cara a Cara" què hi ha darrere d'un esdeveniment, com és el Mobile World Congres, que concentra experts i apassionats en les tecnologies sense fils d'arreu de món. La CEO va explicar com els esdeveniments són una eina única per crear vincles i connexions més properes i transparents. També va remarcar l'esforç i el treball que requereix l'organització d'un esdeveniment d'aquestes dimensions, capaç d'unir orient i occident a través de 2.400 empreses i més de 100.000 participants de més de 200 països diferents.


A l'article, Jacqueline Ruiz, no només reivindicar la necessitat de les interaccions cara a cara que proporcionen els esdeveniments, sinó que, com experta en organització de congressos, va aprofitar per destacar la complexitat de l'organització de fires i congressos que requereixen d'una minuciosa planificació, un equip altament qualificat i un cost molt elevat; es necessiten mesos de premeditació per aconseguir satisfer a un públic tan exigent. Així mateix, Ruiz no va voler tancar l'article sense felicitar l'associació GSMA i la seva directora Therese Jamaa per la seva tasca en el desenvolupament d'un esdeveniment d'aquesta magnitud.


Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicación@manatis.es o a el telèfon 931.135.821.

3 vistas0 comentarios