Buscar

L’“Elevator Pitch Protocol·lari” (“EPP”) triomfa com a mètode de comunicació

Actualizado: 10 de jun de 2020

Empresaris i emprenedors acullen amb entusiasme aquesta eina en la Fira INNOVEM 2014


Manatís, agència de comunicació i protocol, ha participat en la sisena edició de la Fira Innovem 2014, organitzada per l'Associació de Joves Empresaris de les Balears, com a punt de trobada a l’entorn de la innovació dins de l'àmbit professional i empresarial, celebrada al Centre de Convencions des Mercadal, Menorca.


Concretament, la seva sòcia i fundadora, Jacqueline Ruiz, oferí una sessió formativa dins del programa “Elevator Pith Protocol·lari”.

L’“Elevator Pitch” és una eina estratègica ideada per l'americà Philip B. Crosby com a discurs de presentació, en poc temps, d’un projecte. El qu

e el diferencia de la formació de Manatís és no tan sols saber la tècnica, sinó també el fet que la persona apliqui el saber estar i saber ser. En el nostre dia a dia, rebem un constant al·luvió d'informació: a través dels mitjans, internet… però, actualment, en l'era del 3.0, tota aquesta comunicació exigeix una resposta, una interacció que, a causa de les eines actuals (correu electrònic, social media, etc.), ha de ser immediata i en aquesta immediatesa ens perdem en les formes en què podem actuar amb els nostres interlocutors.


Davant d’aquesta situació, Jacqueline Ruiz, especialista en comunicació i protocol, membre de la junta directiva de l'Associació de Professionals de Catalunya, i basant-se en la seva pròpia experiència de més de vint anys en el sector, ha desenvolupat aquest mètode de comunicació “EPP”, que aborda tots els elements que intervenen en una presentació.

En aquest sentit, la ponent afirma que “cada moment en el món de l'empresa és com un petit esdeveniment, i, com a tal, s'ha d'estar preparat tant pel que fa a la imatge que cal transmetre, com en les formes i el missatge, per tal de crear una resposta”. En la formació es va aconseguir un gran clima d'implicació i tots van coincidir en la necessitat de l'eina, especialment en la peculiaritat de la seva forma. Per a tots, l’“EPP” fou una eina útil, de fàcil assimilació i molt necessària per a la situació empresarial actual.

Mes informació a comunicación@manatis.es

1 vista0 comentarios