Buscar

La Convenció anual de EUSGA organitzada per Manatís se supera any rere any

Actualizado: 10 de jun de 2020

El maig passat, Brunnen va ser la ciutat escollida per celebrar la reunió anual de EUSGA, una associació formada per companyies d'arreu de món que distribueixen i fabriquen material industrial. Aquest any, la convenció tenia un factor especial: El comiat del seu antic president de l'comitè executiu, el Sr. Urs Müller. Müller, qui ja va mostrar una gran estima per la directora de Manatís, Jacqueline Ruiz, a la convenció de l'2018 a Àustria, no va dubtar ni un segon a tornar a posar en les mans de Manatís l'organització d'un esdeveniment tan simbòlic per a ell.


En actes en què els assistents són internacionals, és important coordinar el transport dels assistents. També és imprescindible que la programació d'aquests actes animi als participants a interaccionar i d'aquesta manera compartir coneixements i enfortir vincles. De fet, i com va comentar Jacqueline Ruiz, en un article de la revista Travel Manager, és molt important el cara a cara per connectar realment amb les persones.

Per aquest motiu, és destacable la tasca que va fer Manatís, qui no només planificació tres dias de presentacions, sinó que ho va amenitzar amb el seu exclusiu speaker, Lluís Soldevila, qui va donar una xerrada motivacional sobre la transformació digital. La cirereta de l'pastís va ser un sopar de gala, clarament memorable, en la qual es va barrejar l'alegria de reunir-se de nou i l'emotivitat d'acomiadar el president Urs.


L'èxit de la convenció es va veure reflectit en les enquestes posteriors els resultats van mostrar que els participants van valorar amb les màximes puntuacions dels diferents elements de l'esdeveniment: transport, presentacions, programa, sopar, activitats, etc. Tal és la satisfacció de l'comitè executivo amb la consultoria de comunicació corporativa catalana, que Manatís organitzarà la convenció de Lió 2020.
2 vistas0 comentarios