Buscar
  • 2

LA UNIÓ ENS FA GRANS

Actualizado: 7 de jun de 2018

Els professionals de comunicació treballen en entorns molt competitius, una competència que es dóna cada vegada amb més freqüència i en molts sectors a escala global.

Saber col·laborar amb els especialistes del sector, és el que a moltes empreses els hi permet construir un impuls al mercat, ja que la unió entre professionals pot suposar la clau d'un millor i més fructífer treball; un vincle que les fa més grans i més eficaces amb una atenció més personalitzada i especialitzada.

El clúster actua tant en l’àmbit nacional com internacional.

Un conjunt d'especialistes, amb més de 10 anys d'experiència en el món de la comunicació, amb ganes de demostrar que aquesta unió aporta un servei molt més especialitzat i proper als seus clients.

Un clúster d'especialistes àgils i amb un mateix objectiu: Ser grans pel seu servei.


Aquesta aliança la dirigeix estratègicament i comercialment l'agència de comunicació Manatís. L'acompanya Andrés Granollers, Director d'Altoclick expert en màrqueting digital, Ramon Morera, director de la productora audiovisual d'última generació Produktia i Ana Jaumot, directora l'empresa d'investigació de mercats el Taller.


Una manera d'entendre els negocis basada en cooperar per competir millor.

Estem davant d'una societat de CO-WORKING, una societat molt més connectada, no només pels avenços de la tecnologia, sinó per la nova visió de conjunt que tenim actualment. A poc a poc es va obrint pas la col·laboració i la cooperació tant en la societat com en les empreses que en formen part.

Anima't a conèixe’ns!Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicacion@manatis.es o al telèfon 93113582

agencia de comunicación y protocolo
 Tlf. 931 135 821  
© Copyright 2017 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís