Buscar

Manatís col·labora amb els nous talents de la moda: les joves promeses a la passarel·la

El passat 30 de juny les arts han estat les grans fonts d'inspiració en peces i patrons per a 6 alumnes de la primera promoció 2010-2014 de l'Grau de Disseny de l'Escola Llotja.


El passat 30 de juny, un cop més, manatís, com agència especialitzada en comunicació, va col·laborar amb la reconeguda Institució Escola Llotja per exercir de mestre de cerimònies i ajudar en l'organització i difusió on line d'la desfilada Llotja Run Away.


Un esdeveniment en el qual sis alumnes de la promoció 2010- 2014, van presentar els seus treballs de final de grau en l'entorn incomparable de Palau Robert de Barcelona. Hi va haver un públic molt variat de familiars i amics dels alumnes, membres de l'entitat, mitjans i prestigiosos personatges de el món de la moda, que van ser testimonis de l'talent d'aquests pioners de la 1a promoció en Disseny de Moda. Lourdes Garcia directora de moda de l'entitat Llotja va iniciar l'esdeveniment i va donar pas a Jacqueline Ruiz, sòcia fundadora de l'agència Manatís, que va presentar les següents col·leccions:


La primera, va ser la sèrie "Armor" de Laura Bravo, en la que va unir la simbologia de les armadures amb els vestits de núvia, amb teixits de punt i fibres naturals emmarcant les siluetes de les models. A continuació, es van donar pas els nois de Xavi Graus amb la seva col·lecció de otroño / hivern "Fractum", un dels projectes més aclamats, seleccionat per a la 080 Moda Fashion d'aquest any. Tricot, cotons i llanes per a peces que brindaven als models un aire fràgil, complementades amb colors neutres.


Després, Carlota Domínguez va mostrar el seu projecte online www.carlotapelegri.com, un portfoli digital creat per autopromocionar en què reuneix editorials, lookbooks i sessions fotogràfiques amb els quals ha aconseguit aparèixer en diversos mitjans de comunicació en línia. El punt fantàstic de la cerimònia, va arribar de la mà de Abigaïl Peña, qui amb la seva particular interpretació de l'obra de Neil Gaiman, "Neverwhere" (títol de la seva col·lecció), va dissenyar i va crear el vestuari dels personatges, amb l'objectiu de adaptar-los a el cinema, sense perdre el caràcter i l'ambientació de la història. Una altra de les alumnes que també va optar per inspirar-se en el cinema va ser Débora Reula, que a través de la història de dos amants ens va transportar als anys 40 a través de les seves peces carregades de feminitat i caigudes romàntiques, provocant un sentiment de nostàlgia que va envair la seva col·lecció "Memories".


L'encarregat de tancar les desfilades ser Marc Virgili amb la seva col·lecció de primavera / estiu "Metaphysical Perspective", en què va fusionar pintura, arquitectura i geometria en siluetes rectes, volums geomètrics, i efectes òptics. A el tancament de la presentació de les col·leccions desenvolupades per les joves promeses es va oferir un brindis dedicant els millors desitjos de futur a aquestes noves promeses i es va amenitzar l'acte amb la música en directe de el grup blues "Blue Note BCN" gràcies a la col·laboració de distribució Car i Estrella Damm.


El fermall perfecte per a aquesta brillant iniciativa de la qual Manatís va ser partícip, va permetre un cop més, contribuir amb la comunicació humanitzadora i propera que els caracteritza, apostant pels joves emprenedors. Una estratègia encertada requereix de l'activació i la participació de diferents mètodes de comunicació amb la nostra societat en tot l'entorn professional.


Per a més informació comunicacion@manatis.es.


Més imatges sobre l'esdeveniment disponibles a la pàgina web de Manatís i en el seu perfil de Pinterest: http://es.pinterest.com/MANATIS.

1 vista0 comentarios