Buscar
  • 2

MANATÍS COMMEMORA DE MANERA DINÀMICA I EMOTIVA LES QUATRE DÈCADES D'UNA EMPRESA INTERNACIONAL

Actualizado: 7 de jun de 2018

La comunicació interna és necessària en qualsevol empresa i encara més les vivències entre els seus treballadors, fets que rendibilitzen qualsevol treball futur. Per això, com a experts en comunicació i protocol, Manatís va ser l'encarregada de l'organització íntegra del sopar de celebració dels quaranta anys de Lidering, amb la participació en activitats de tots els seus integrants.

Manatís va ajudar a crear un ambient dinàmic i enginyós per generar orgull de pertànyer a l’entitat que representa tots els seus participants.

A la vetllada no tan sols es va adequar l’espai i es van supervisar tots els detalls com el càtering, la il·luminació, el so, la decoració, el ritme de l’acte..., sinó que es va aconseguir reforçar, a través d’un joc, els valors de l’empresa per les

seves estratègies comercials i, millorar les relacions interpersonals i l’esperit d’equip empresarial. Al joc esmentat es van utilitzar quatre conceptes que Manatís considera fonamentals per al futur d'una empresa: Know-How,

Everywhere, Passion i Care, els quals els assistents interioritzaran i aplicaran en el seu treball gràcies a l’experiència viscuda en la convenció interna.

Lidering és una empresa experta en segells mecànics d'estanquiïtat en l’àmbit internacional, amb representació en diferents països del món. La seva notorietat fins i tot li ha donat publicitat en mitjans massius com Antena 3.


L'acte es va fer en un emblemàtic lloc de Montjuïc, i després de les activitats i el reconeixement del treball en equip, es van lliurar guardons de reconeixement, companyonia i antiguitat a alguns dels assistents.Per a més informació poden dirigir-se a Jaqueline Ruiz a través del telèfon 93 113 58 21 o del correu: comunicació@manatis.es.

agencia de comunicación y protocolo
 Tlf. 931 135 821  
© Copyright 2017 | Manatís Barcelona | Todos los derechos reservados | Diseñado por Manatís