Buscar

Manatís desenvolupament amb èxit el 14ª. edició del Congrés Internacional de Química i Medi Ambient

Manatís desenvolupament amb èxit el 14ª. edició de el Congrés Internacional de Química i Medi Ambient, al World Trade Center de Barcelona, ​​organitzada conjuntament per la Societat Catalana de Química i per la Reial Societat Espanyola de Química, a més de la col·laboració de la Societat Química Americana.


En aquesta edició van participar més de 500 científics de 54 països diferents. Hi va haver una recepció de benvinguda a l'Institut d'Estudis Catalans amb la presència del seu president Sr. Salvador Giner, i una obertura oficial al World Trade Center del port de Barcelona, ​​seu de Congrés, amb la presència de Josep Enric Llebot, secretari de medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.


El motiu de l'congrés va ser la preocupació per la situació de l'entorn com a conseqüència de les activitats humanes relacionades directament o indirectament amb la química. Hi va haver diferents simposis que van tractar, per exemple, sobre la contaminació atmosfèrica, sobretot la dels sediments i la de l'aigua; la transformació i destí, les conseqüències toxicològiques, el tractament, l'eliminació i la modelització de; i el desenvolupament d'un nou tipus de química verda i sostenible.


Aquesta edició va comptar amb la presència de reconeguts investigadors de prestigi internacional com David Sedlak, de la Universitat de Califòrnia; Urs Baltensperger, de Paul Scherrer Institute de Viligin (Suïssa), o Joan Grimalt i Damià Barceló, de l'IDAEA-CSIC de Barcelona. A més hem organitzat una visita exclusiva i lliure d'assistència a l'entorn de la muntanya de Montserrat amb més de 155 assistents, on no només es va visitar els edificis de l'entorn sinó que hi va haver un sopar amb els típics productes i la cuina Catalana. Durant tot l'esdeveniment hi va haver una constant proposta de joves doctors en Química de tot el món i els seus grans professionals de buscar formes de millora de la situació de l'entorn com a conseqüència de les activitats humanes i en relació directa i indirecta amb la química.


Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicación@manatis.es o a el telèfon 931135821

1 vista0 comentarios