Buscar

Manatís renova la seva imatge corporativa amb elegància

Actualizado: 20 de nov de 2020

Porta anys al mercat, s'ha dedicat més als seus clients que a ella mateixa, però ara ha arribat el moment i "s'escolta" internament.


Els temps de crisi són clau perquè les empreses puguin replantejar quins són els nous camins que han de seguir, per canviar i reinventar-se.

Per celebrar el seu 25 aniversari, i amb nous treballs (i molt variats) sobre la taula, la fundadora i directora general de Manatís, Jacqueline Ruiz C., ha aprofitat la situació generada per la Covid-19 per treballar en la seva imatge corporativa, minimitzant els elements visuals estratègics: el triangle de l'equilibri empresarial client-proveïdor-empresa.

La presència del logotip és cada vegada més important per a qualsevol empresa. Per aquesta mateixa raó, és l'element més canviant, ja que és el primer símbol identitari i visual per a possibles i futurs clients, així com ho és la caràtula d'un llibre. La idea d'aquest és que, amb una sola imatge, el públic pugui connectar amb el servei que volem oferir.

L'objectiu d'aquest canvi, que té unes connotacions dinàmiques, adaptables i elegants, és demostrar que l'agència ha estat plenament capaç d'adequar-se a la nova situació, incorporant, ara més que mai, el camí de la digitalització al sector dels esdeveniments. Manatís dóna importància als petits detalls, emfatitzant en el bon disseny i buscant sempre la creativitat i l'elegància en totes les accions de comunicació.

La crisi no ha suposat un obstacle per a les agències de comunicació, que han estat partícips de la reconversió i conseqüent elaboració de diferents plans estratègics i de comunicació pels seus clients per tal de mantenir els seus serveis actius. Manatís, durant el confinament i els propers mesos d'incertesa, ha pogut realitzar diferents projectes en què s'ha buscat respectar les mesures sanitàries decretades pel Govern i per altres organismes internacionals com l'OMS.

Tot l'equip de Manatís té "grans finestrals oberts" per escoltar als seus clients i a ells mateixos per millorar.0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo