Buscar

Manatís, un aliat per EUSGA

Actualizado: oct 13

Passió per la gestió de l'networking industrial amb EUSGA


Manatís es consolida com l'agència catalana de comunicació corporativa, protocol i esdeveniments preferent de la European Seals and Gasket Association (EUSGA). Amb els inicis en la Convenció de Barcelona el 2015, i després de l'èxit de la Convenció de 2018 a Graz, i la Convenció de 2019 a Brunnen, en els que Manatís va ser el principal organitzador de l'esdeveniment, la pandèmia actual ha fet impossible la realització de la Convenció Anual de l'any 2020, que ha estat ajornada a al 2021 i se celebrarà a Beaujoulais (Lió).

Tanmateix, la Covid-19 no ha suposat un impediment per a cap de les dues parts, que es van coordinar per organitzar un esdeveniment virtual el passat mes de maig.

L'esdeveniment va obtenir una assistència gairebé tan nombrosa com en anys anteriors, la participació era presencial. Això va ser un pas endavant per Manatís en el desenvolupament d'una solució virtual a la necessitat de les associacions de mantenir la seva activitat i la seva capacitat de networking. El resultat va generar una resposta molt positiva en les enquestes realitzades per part de tots els seus associats, que van valorar en un 90% haver-se sentit còmodes amb aquest format de comunicació.

L'habilitat de Manatís a les noves estratègies de comunicació i planificació, va permetre a la EUSGA presentar, com cada any, la seva agenda de continguts relacionats amb el sector. Els diferents ponents van compartir temaris que ajuden els membres associats a estar a el dia de les novetats i les afectacions de la pandèmia de la covid-19 en el mercat europeu i internacional.

Els esdeveniments virtuals han arribat per quedar-se, convertint-se en una opció més en la creació de networking per a moltes agències i empreses a causa de les prohibicions aplicades en diferents països. Tot i així, el món no s'atura i aquest esdeveniment va ser una demostració de les capacitats d'adaptació, tant de EUSGA com de Manatís. La societat avança, i nosaltres amb ella.
1 vista0 comentarios