Buscar

Potenciar la presència on-line i millorar la imatge corporativa d’una associació empresarial interna

Actualizado: 10 de jun de 2020

Manatís s'ha responsabilitzat de la comunicació digital i la imatge corporativa de l'associació EUSGA (EuropeanSeals&GasketsAssociation) i ha renovat el seu espai online, especialment amb la producció i el manteniment d'una nova pàgina web.

EUSGA va néixer el 2001, i agrupa els més importants distribuïdors i fabricants de la indústria de segells i juntes mecàniques. L'associació té representació a gairebé cada país d'Europa i un volum de negoci de 650 milions d'euros, amb 2.000 empleats que serveixen a 120.000 clients. Pàgina principal de la WEB d’EUSGA.


És de vital importància adaptar-se constantment als canvis i als nous reptes que presenta el món de la comunicació digital. EUSGA ha sabut detectar un canvi de corrent en les relacions de negoci i ha cregut convenient la renovació del seu espai digital confiant en Manatís, una agència especialitzada en comunicació moderna i amb capacitat per captar les noves tendències.


A més, la nova plataforma defineix la imatge que projecta la organització, clara i senzilla, ja que es de vital importància la generació de la imatge de marca en la ment de l’usuari. Tant dels antics com dels nous i futurs membres d’EUSGA podran mantenir el contacte amb altres empreses capdavanteres del sector, gràcies a la

Secció “Members” de la WEB. nova política comunicativa pensada per promoure el creixement de les relacions i l'intercanvi d'idees, que farà possible un bon networking i una comunicació oberta entre cadascun dels membres d'aquesta organització, on la facilitat d’ús sigui una evidència.


Per a una agència de comunicació com Manatís, treballar en l’àmbit internacional en el desenvolupament d'aquest projecte comunicatiu suposa tot un desafiament, ja que suposa nous reptes i noves motivacions en un sector dinàmic i en constant evolució. La col·laboració amb aquesta organització obre més portes i dota Manatís d'un important prestigi aconseguit gràcies als èxits de més de vint anys de treball professional i dedicació total.


El pròxim mes de maig, Manatís realitzarà la trobada anual a Barcelona amb el desenvolupament de les respectives activitats, com jornades de treball, sopars de benvinguda i gala així com la logística dels respectius transports.


Per a més informació posi's en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicació@manatis.es o el telèfon 93 113 58 21.

5 vistas0 comentarios