Buscar

Promovent i potenciant la lírica

Actualizado: 10 de jun de 2020

Jacqueline Ruiz, directora de Manatís, va ser la responsable de coordinar i executar tot el protocol del primer concurs televisiu de música lírica "L'Odissea de la veu" de el Punt Avui TV. Es tracta un concurs inèdit a la televisió amb l'objectiu de promoure l'art líric i als joves cantants residents a Catalunya.


L'Odissea de la Veu és un programa setmanal presentat per Toni Guerrero i Mercè Raga i en la seva primera edició s'ha emès de Març a Juny de 2016 a El Punt Avui TV, amb la seva posterior retransmissió per Ràdio Estel, on 100 participants d'entre 18 i 35 anys s'han disputat ser el millor cantant de música lírica catalana al 2016.

Com a responsables de protocol, volem agrair el suport que vam tenir de el departament de cultura de la Generalitat de Catalunya, que va ser representat per la senyora María Àngels Torras i Ripoll, directora dels Serveis Territorials de Barcelona, ​​qui va fer un discurs especialment motivador i càlid que va demostrar l'aptitud de potenciar l'art musical en tota la seva diversitat.

A part de tenir l'oportunitat d'escoltar unes veus magnífiques, el programa va estar animat amb actuacions de l'ballet DANZALArriba, el baríton Lluís Sintes, el pianista Oscar Alzines, el baix Stefano Palatchi i el duo de Maria Àngels Damunt i Ignacio Encinas. I un grup d'especialistes de renom, que van ser els qui van dictaminar a l'guanyador, compost per persones d'alt reconeixement de el món de la lírica com la periodista Mònica Pagès i el Dr. Pere Clares. Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicación@manatis.es o a el telèfon 931.135.821.

2 vistas0 comentarios