Buscar

Team Building més enllà de l'empresa

Actualizado: 10 de jun de 2020

Manatís va organitzar el passat 25 i 27 d'abril el After Work d'una prestigiosa escola de negocis de Barcelona amb l'objectiu de reunir als nous alumnes i crear els primers vincles entre ells i els professors.


A causa de la multiculturalitat i internacionalitat de l'escola, manatís va crear un esdeveniment exclusiu les activitats permetien conèixer més la famosa ciutat comtal. L'esdeveniment va ser dinamitzat pel reconegut Lluís Soldevila, de qui Manatís disposa d'exclusivitat. Soldevila va motivar i animar la jornado aconseguint participació activa dels assistents. D'aquesta manera, els nous alumnes no només van posar a prova el seu coneixement de cultura local sinó que també van aprendre i van interaccionar entre ells.


L'After Work és un exemple d'organització d'un esdeveniment en el qual s'aplica el Team Building. Avui en dia, el Team Building és una pràctica capaç de millorar el clima organitzacional i que permet destacar les aptituds dels membres d'un equip de treball i que són essencials per a l'organització.


Manatís fa anys que desenvolupa aquest tipus d'acció per a petites, mitjanes i grans empreses d'una forma personalitzada, d'acord amb les característiques i objectius de cada organització i fins i tot treballa de la mà de psicòlegs quan es requereix una exhaustiva valoració. En Manatís cada acció de team building és diferent ja que cada equip de treball és diferent i necessita propostes úniques.


Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic de comunicación@manatis.es o a el telèfon 93 113 58 21

2 vistas0 comentarios