Buscar

Ampliar els límits de la ciència

Manatís ha estat responsable de la creació i organització de les jornades científiques d'una important empresa líder d'al sector farmacèutic. Mostrant la raó de ser de la companyia i la seva lluita diària per ampliar els límits de la ciència a través d'una innovadora i eficaç estratègia de comunicació.L'objectiu principal ha estat mostrar la innovació de la marca i el servei responsable que ofereixen els seus productes. De manera que s'ha fet un treball exhaustiu de protocol i planificació de l'esdeveniment amb ponents tant nacionals com internacionals costat una convocatòria de clients actuals i potencials de l'empresa.

Així mateix, Manatís va ser un pas més enllà en la contractació d'un espectacle únic creat per a l'ocasió, així com el desenvolupament d'aquest espectacle, únic en aquest moment. Es va donar una empenta a la realdad virtual, element que es pot utilitzar en el món sanitari per mostrar els productes que ofereix l'empresa. A més de potenciar el món virtual en la creació de les jornades es va ajudar a crear la imatge corporativa i la seva respectiva difusió per reforçar la imatge de marca de la companyia. Qualsevol projecte que executem ve sempre a la fin acompanyat d'una anàlisi del seu desenvolupament, com a resposta a la inquietud que hi hagi un retorn d'inversió (ROI). En aquesta ocasió es va produir una resposta molt positiva per part dels assistents, a l'concedir-nos una puntuació de l'4,9 sobre 5 durant l'esdeveniment, per la nostra organització i creativitat. Aquest fet ens porta a seguir buscant clients que creen en el nostre treball i la seva respectiva creativitat, amb la màxima humilitat i dedicació que ens caracteritza.


Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicacion@manatis.es o a el telèfon 931135821

1 vista0 comentarios