top of page

Ampliar els límits de la ciència


Manatís ha estat responsable de la creació i l'organització de les jornades científiques d'una important empresa líder del sector farmacèutic. Mostrant la raó de ser de la companyia i la seva lluita diària per ampliar els límits de la ciència mitjançant una innovadora i eficaç estratègia de comunicació.


L'objectiu principal ha estat mostrar la innovació de la marca i el servei responsable que ofereixen els vostres productes. De manera que s'ha realitzat un treball exhaustiu de protocol i planificació de l'esdeveniment amb ponents nacionals i internacionals juntament amb una convocatòria de clients actuals i potencials de l'empresa.


Així mateix, Manatís va anar un pas més enllà en la contractació d'un espectacle únic creat per a l'ocasió, així com el desenvolupament del dit espectacle, únic en aquell moment. Es va donar una empenta a la realitat virtual, element que es pot utilitzar al món sanitari per mostrar els productes que ofereix l'empresa.


A més de potenciar el món virtual en la creació de les jornades, es va ajudar a crear la imatge corporativa i la seva respectiva difusió per reforçar la imatge de marca de la companyia. Qualsevol projecte que executem sempre ve al final acompanyat d'una anàlisi del seu desenvolupament, com a resposta a la inquietud que hi hagi un retorn d'inversió (ROI). Aquesta vegada es va produir una resposta molt positiva per part dels assistents, en concedir-nos una puntuació del 4,9 sobre 5 durant l'esdeveniment, per la nostra organització i creativitat.


Aquest fet ens porta a seguir buscant clients que creen a la nostra feina i la seva respectiva creativitat, amb la màxima humilitat i dedicació que ens caracteritza.



Per a més informació poseu-vos en contacte amb Jacqueline Ruiz a través del correu electrònic comunicacion@manatis.es o al telèfon 931135821

bottom of page