top of page

Jornada sobre protocol empresarial a l'INS. EHTB


La breu conferència sobre Protocol Business i How To Actuar, desenvolupada per la Sra. Jacqueline Ruiz, directora general de Manatís i membre de la junta directiva de professionals del protocol ACPRI ajuda a facilitar les relacions entre les persones.




Sobretot es va parlar que, avui dia, el que marca la diferència entre l'èxit i el fracàs és saber fer i saber ser; és molt més important conèixer les eines que ens ajuden a saber com comportar-nos a nivell personal, social i empresarial.

En un acte, si som conscients de com s'organitza i com s'ha de comportar, només caldrà conèixer-ne la finalitat, és a dir, els objectius que volem assolir i la seva raó de ser que, al cap i a la fi, és l'essència de la creació d'un esdeveniment.


Malauradament, el poc temps va deixar alguns temes per parlar, però la senyora Jacqueline Ruiz es va oferir desinteressadament a fer altres conferències si calia.

Tanmateix, si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb ella a comunicació@manatis.com o a través del seu web www.manatis.es.

bottom of page