top of page

Elevator Pitch protocol·lari “EPP” triomfa com a mètode de comunicació per saber efectivament

Els empresaris i l’entusiasme acullen amb entusiasme aquesta eina a la Fira Innovem 2014.


Manatís, Agència de Comunicació i Protocol ha participat a la sisena edició de la Fira Innovem 2014, organitzada per l’Associació de joves empresaris Balears com a punt de trobada sobre la innovació dins de l’àmbit professional i empresarial, celebrat al centre de convencions de IS Mercadal, Menorca. Concretament, el seu soci i fundador Jacqueline Ruiz, ha ofert una sessió formativa dins del programa "Protocol Pith de l'elevador".


L'Elevator Pitch és una eina estratègica ideada per l'americà Philip B. Crosby com a discurs de presentació sobre un projecte en poc temps, la diferenciació de la formació de Manatis en aquest sentit, és no només saber la tècnica sinó també que la persona apliqui saber estar i saber ser.


Al nostre dia a dia rebem una constant allau d'informació: a través dels mitjans, internet… però actualment a l'era del 3.0, tota aquesta comunicació exigeix una resposta, una interacció que degut a les eines actuals (email, social media, etc .), ha de ser immediata i en aquesta immediatesa ens perdem les formes on actuar amb els nostres interlocutors.


Davant d'aquesta situació Jacqueline Ruiz, especialitzada en comunicació i protocol, membre de la junta directiva de l'associació de professionals de Catalunya i basant-se en la seva pròpia experiència de més de 20 anys al sector ha desenvolupat aquest mètode de comunicació “EPP”, que aborda tots els elements que intervenen en una presentació. En aquest sentit, la ponent afirma que “cada moment dins del món de l'empresa és com un petit esdeveniment, i com a tal, s'ha d'estar preparat tant a la imatge a transmetre, com a les formes i el missatge, per crear-ne una resposta.”


A la formació es va aconseguir un gran clima d'implicació i tots van coincidir en la necessitat de l'eina, especialment en la peculiaritat de la seva forma, i per a tots ells l'EPP és una eina útil, de fàcil assimilació i gran necessitat per a la situació empresarial actual.


Més informació: comunicacion@manatis.es

bottom of page