top of page

LA BELLESA, LA FAMILIARITAT I EL LIDERATGE ES MANTENENUna vegada més Manatis ha organitzat el congrés anual de Eusga. El nostre equip porta treballant amb aquesta organització des de 2015 i se sent molt orgullós de participar.


Enguany, la convenció ha estat en Beaujolais un lloc la bellesa del qual ens ha donat les forces com per a organitzar un esdeveniment que s'ha organitzat amb alta precisió i bons resultats.


Tots els membres de Eusga han pogut transmetre les seves inquietuds en el seu propi *país, després d'una important pandèmia, independentment de ser els lideris en el sector i mantenir una estreta relació de treball amb grans llaços comparables a una gran família industrial.


S'han compartit molts coneixements i s'ha rebut la presència de dos grans oradors i professionals del sector. Estem parlant de: Denis Mazuyer i Rodrigo Diaz la qualitat professional de la qual s'ha transmès en tot moment.

Les sales i la infraestructura de l'hotel ha ajudat molt, havent-hi en tot moment un tracte molt professional.


Tant dins com fora de l'hotel, per la qual cosa hem realitzat accions de teambuilding. I es va aprofitar el seu temps lliure per a realitzar diferents activitats lúdiques com per exemple un city tour visitant els llocs més emblemàtics i històrics de la ciutat de Lió. Sempre, amb el suport de l'oficina de turisme de la zona, tant de Beaujolais com de Lyon.


En definitiva, tots els membres van tenir l'oportunitat d'assistir i escoltar diferents xerrades i gaudir de la companyia de tots els companys dins de Eusga per a així posar-se al dia de totes les novetats.


Esperem que el congrés de l'any que ve sigui tan bo com aquest!

Ja tenim fixada la data i el lloc i estarem encara més amunt d'Europa.

Us imagineu on?


Per a més informació o ajudar-te a realitzar activitats com aquesta, envia un correu a comunicacion@manatis.es o trucar al telèfon 931 13 53 21 a l'atenció de Jacqueline Ruiz Caballero.

Comentários


bottom of page