top of page

L'ART UNEIX EQUIPS

Una pràctica per les empreses, per crear confiança i bones relacions entre els empleats.



A Manatís destaquem per la nostra creativitat, degut a això fa anys que estem utilitzant accions de teambuilding i aquesta vegada creiem la necessitat de destacar-ho

Hem volgut no només promoure l'esperit de treball d'un equip, on es fomenta les metes, objectius, èxits perquè deixin de ser individuals i passin a ser col·lectius, sinó aquesta vegada impulsem una escultura que representa una posició pacífica "drets i agafats" de la mà" i que promouen el diàleg cap a la tolerància i la comprensió mútua entre els diferents pobles, cultures i religions. I avui més que mai no hem de reforçar.


L'escultura s'ha creat sobre la base d'un treball que durant anys està realitzant la fundació Buddy Bear, que ha gaudit la visita de més de 35 milions de persones amb els amigables óssos de colors en 30 exposicions als 5 continents.

Una exposició de més de 140 buddy bears que representen els països reconeguts per les nacions unides.


La directora de Manatís, agència de comunicació i esdeveniments corporatius, Jacqueline Ruiz Caballero, es va nomenar ambaixadora de la Fundació a Espanya i va estar acordant organitzar l'exposició amb el Govern de Catalunya, però per motius aliens a la seva voluntat, els 2 darrers anys han frenat aquesta mostra i esperem poder finalment fer-la, perquè considerem que el nostre país potencia els valors.

Per a més informació o ajudar-te a realitzar activitats com aquesta, envia un correu a comunicacion@manatis.es o truca al telèfon 931 13 53 21 a l'atenció de Jacqueline Ruiz Caballero.


Teambuilding – Consultoria – Esdeveniments Corporatius - Congressos – Fundacions – RRPP – Protocol empresarial

bottom of page