top of page

UN MITJÀ D'EXPRESSIÓ I AJUDA INTERNACIONAL DEL SECTOR SANITARI



L'agència Manatís porta des del mes de juliol treballant per a la Federació Catalana de Malalties Minoritàries (FECAMM), una federació que ha estat fundada amb el propòsit de ser un referent sanitari.


Actualment després de molts esforços i negociacions internacionals s'ha desenvolupat un projecte anomenat “Patient 73 Hub” que té com a objectiu unir associacions de malalties rares, perquè la societat a nivell mundial tingui més coneixement de la seva existència i ser un mitjà d'expressió i ajuda.

Com a anècdota complementària volem informar que el nom del projecte és degut a que el número 73, és un número batejat com “el millor número del món” i els experts matemàtics ho consideren singular i especial.


Nosaltres pensem que allò especial i particular està sempre al nostre voltant i ens sentim especial participant.


Des de Manatís estem encantats de treballar i formar part del gran equip de FECAMM. Ajudem a la captació i al desenvolupament d'aquesta federació, l'aportació de la qual a la societat és de gran valor.


A Manatís s'ha creat un equip per a aquest projecte, un equip altament qualificat i compromès que ajuda en tot moment al seu desenvolupament, oferint tots els seus coneixements per així enfortir i dimensionar aquesta organització.


Per a més informació o ajudar-vos en el desenvolupament d'activitats d'aquesta índole, envieu un correu a comunicacion@manatis.es o truqueu al telèfon 931 13 53 21 a l'atenció de Jacqueline Ruiz Caballero.

bottom of page